zaterdag 4 mei 2013

Verslaafd?

Is het een verslaving?  Is het een obsessie?  Geen idee!  Maar het is een superleuke bezigheid waar ik 24 op 24 mee bezig zou kunnen zijn :)  Het is heel leuk om iets te creëren en tot een goed einde te kunnen brengen en het is nog nuttig tegelijk want je kan het nadien meestal aandoen ;)
Ik heb het gevoel dat in deze woelige tijd voor mij het een vlucht in mijn eigen creatieve wereld is en het me helpt om mijn energie op positieve manier te kanaliseren.
Gedaan met serieuse praat, wat zijn de resultaten van mijn kanalisatie :)

Ik maakte het jurkje van eerder (http://ldotco.blogspot.be/2013/04/vervloekte-mouwtjes.html)  in een ander kleurtje :Ik maakte het eveneens nog eens in het groen met witte stipjes voor kindje van een vriendin!  Joepie!
Ik was wel vergeten te zeggen dat je het best aan en uit doet via de poep want doordat het een aansluitend modelletje is, is het nogal nauw anders aan de armen en hoofd.  Hopelijk loopt het kleintje nu niet al schreeuwend weg als ze haar kleedje nog eens ziet :)

Ik maakte een tweede versie van de hoodie voor Emmy :Ik maakte een hoodie voor de papa!  Heel spannend zo een grote versie!  Eigenlijk is het identiek hetzelfde gemaakt als de kleine hoodie, toch was ik nerveus om hem te maken.  :)
Vooraf werden de stukjes al eens gepast :


Er liep dan ook het één en ander mis :
- Ik maakte verkeerdelijk het gaatje voor het touwtje doorheen allebei de laagjes van de kap en kreeg er dan natuurlijk het touwtje tussen de twee laagjes niet door :)  Slimmeke!  (Ik zei het nog in mijn vorige post, eerst denken dan doen)
- Ik deed iets verkeerd met de kap!  Bekijk het zelf maar  :)


Jaja, ik blijf een warhoofd :)

Toch is het eindresultaat wel leuk en papa is content!  Bij deze al een heel gelukkige verjaardag morgen lieve schat!!


3 opmerkingen:

 1. Vanaf nu is dit mijn favoriete trui! Dankje liefje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw kei knap !

  Je mag me de maten van die grote-mannen-hoodie altijd eens doorgeven ;-)

  Doe zo verder !!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is eigenlijk een burdapatroontje ;) Want durfde me er niet aan wagen van Emmy's klein hoodietje te vergroten voor Gov want het zou teveel stofverspilling zijn moest het niet lukken ;)

   Verwijderen