woensdag 14 augustus 2013

Terug van weggeweest!

Inderdaad we zijn terug!  Al aantal daagjes hoor, maar tegen dat alles terug op z'n plooi is en de berg was verwerkt!
We zijn naar het oh zo mooie cozy Denemarken geweest.  Nu al het 3de jaar op rij!  Ook Emmy ging natuurlijk mee.  Ze amuseerde zich daar wel maar vond het precies toch niet zoals thuis waardoor we regelmatig een klein truntemietje hadden.  Njah voor die kleintjes is die grote wereld toch soms angstaanjagend é!  (Nuja voor mij ook nog soms hoor)
Het was al het 3de jaar op rij dat Emmy in Denemarken was, het eerste jaar 2011 in de buik, het 2de jaar rond de 6 maand en nu werd ze 18 maand op reis!  Wat een grote meid!

Dit jaar werd er tijdens het souvenirsshoppen (souvenirs kopen we eigenlijk nooit, shoppen doen we wel :) ) ook gekeken of er toevallig geen stoffenwinkels waren.  Ik had ook op een facebookgroepje de tip van een winkel in het mooie bevallige Ribe gekregen en gelukkig maar want dit was de enige stoffenwinkel die we gevonden hebben!  We hebben dan natuurlijk een hele buit binnengehaald!  

 De streepjes koos Gov, hoe kan het ook anders, streepjes! :)


Nu begint het serieus te kriebelen!!! Ik ga weer aan de slag om iets te ontwerpen en in elkaar te steken! Tot gauwwww dus!

Oh PS: Voor de reis maakte ik trouwens dit nog :  een handtas met jawel een verzonken rits en wat clutches met allerlei leuke stofjesPatroon :
Handtas ook zelf getekend aan de hand van de clutcheshandleidingen die ik vond

Stof :
Veritas, Sjiekebiele, Verkempinck en Ikea ;)

3 opmerkingen:

 1. Wauw, leuk gemaakt!
  Doe zo verder.

  Met vele creatieve groetjes,
  Het hele Veritas-team

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai, wat een ijverigheid!
  Kom je vrijdag naar Cafee Couture?

  BeantwoordenVerwijderen