maandag 20 april 2015

85-3 = 82 jaar = FEEST!!

82 jaar!  Zoveel jaar schelen meme en Emmy. Mijn grootmoeder zorgt vaak voor mijn dochtertje, haar achterkleindochtertje.  Prachtig toch?  Meme gaat Emmy halen aan school en samen eten ze iets tot ik dat petoeterke weer ga halen.  En in de vakantie was het feest! Niet alleen een echt en heus verjaardagsfeest omdat meme 85 is geworden, maar ook gewoon omdat Emmy een hele voormiddag bij meme is gaan spelen. Een hele voormiddag samen stempelen, met water gieten, meme commanderen, liedjes zingen, naar het bos gaan, ...  Zalig voor beiden!  Genieten voor de mama om te zien hoe goed ze met elkaar omgaan!

Dit even terzijde als inleiding voor een jurkje die ik onlangs voor Emmy maakte.  Een feest voor meme, dat kon toch niet zomaar met een "oud" kleedje!  Ik moest en zou een nieuw kleedje maken.  Ik had superveel ideeën maar weinig tijd en zo kwam het dat ik de avond voordien nog moest beginnen aan het kleedje.  Ik koos dus voor een kleedje die al heel lang op de planning stond en waarvan ik het idee zomaar schaamteloos van Griet van Emma en Mona had gestolen.  Zie hier de prachtige foto!Zeg nu zelf, dat vraagt toch om een miniversie voor mijn minimeisje?

Hup hup, snel snel stak ik het kleedje in elkaar en ze kon de show stelen op het feest met haar nieuwe jurk!  Blij dat ze was, en mooi dat ze was! Joepie!  We glunderen beiden.
1 opmerking: