dinsdag 17 januari 2017

Crealief!

Per toeval (facebookreclame) kwam ik terecht bij Crealief in Deinze voor een moeder dochter workshop om verschillende soorten vlechten in het haar van Emmy te leren maken.  Emmy was net de jongste niet, maar toch vond ze het zelf maar niets, dat gepriegel aan haar haar.  Zelf vond ik het fantastisch!  Ik leerde heel veel bij en zowel moeder als dochter werden als prinsessen behandeld.
Maar nog belangrijker ik leerde er (nog een) top-Lieselot kennen :)
Naast de hairstyling workshops worden er ook andere workshops gegeven door haarzelf en anderen. En daar kom ik in het beeld ;)  Wil je graag een Luka leren naaien?  Het is de moment :
28 januari : 1ste workshop
18 februari : 2de workshop

Ook op facebook kan je crealief volgen.

Maar er is nog meer!  Naast workshops is Crealief een superwinkel waar je allerlei zelfgemaakte mooie spulletjes, kleertjes en juweeltjes kan kopen.   En het is supergemakkelijk te vinden! Gaversesteenweg 202 in Deinze is het adres, maar dit is eigelijk gewoon de afrit Deinze richting Deinze rijden en parkeren aan Eurotuin.  Daar in een klein doodlopend stukje straat langs de grote baan ligt Crealief.
Ondertussen zijn mijn kleertjes van LdotCo daar ook verkrijgbaar.  Momenteel zelfs met 10% korting!!Voor wie nog wil inschrijven voor de workshop, er zijn nog een aantal plekjes beschikbaar!

Tot gauw!

2 opmerkingen: