maandag 22 augustus 2016

De grote uittocht en de blijde intrede...
De verhuis!  Maanden werkten we daar naartoe, sleurden we dozen van hier naar daar en eindelijk was de dag dan aangebroken. Alle meubels werden in een camion met laadklep gestoken.  Ik dacht dat hij wel drie keer gevuld ging kunnen worden met de rest van het gerief, mijn wederhelft beweerde dat 1 keer. Uiteindelijk was het iets ertussen, 1,5keer vol.  Tegen dan waren we ook wel al pompaf.

 Hier deed ik ook alsof ik hielp :)

Dank je wel lieve helpers om alles zo vlot te laten verlopen!


We bezetten binnenin ons huis 4 kamers op de bovenverdieping.  Een studio met heel veel bergruimte en een te verbouwen gebied beneden.

De keuken tevens ook badkamer, met vaatwas ;)

Iedereen begint zich al wat thuis te voelen : 

 


 


En ik?  Ja, mijn naaimachine staat hier :) dus ... 
Quote : "Mijn huis is waar mijn naaimachine staat!"Voor mijn liefste schat moet ik alvast geen kleren maken, die vertoeft momenteel voornamelijk in werkkleren.... 

Al moet ik zeggen dat ik ook heel veel help.  Bij het info vragen over de verbouwingen kijken ze meestal naar mijn man om uitleg te geven, terwijl ik denk (en hij weet) ... eum hallooooo ik help ook hoor! Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken.  Alle plintjes, behangpapier en stof van de bovenverdieping & zolder zijn al door mijn handen gepasseerd.

En in de pauze?  Dan naai ik natuurlijk!  In het nieuwe huis naaide ik al 2 rokjes voor mezelf, maar in Rumbeke naaide ik nog heel wat voor Emmy.  3 keer mijn zelfgetekend kleedje, iedere keer een andere variatie ;)


En voor mezelf maakte ik een Suzanne cardigan, en een rokje ;)

 

 

Als ik er niet helemaal opsta... het zijn Emmy's eerste fotokunsten ;)

Voilà zi! Niet slecht é voor tijdens een verhuisperiode terwijl de kinderen eigenlijk samen in een peuter- en kleuterpuberteit zitten. (Ik zou ze achter het behang kunnen plakken soms, spijtig genoeg deed ik net alles af hier :) )

En op werkvlak, tjah daar moest ik het spijtig genoeg bekopen dat ik mijn eigen dromen wil volgen, en mezelf wil zijn.  Maar ik vecht voor mezelf, mijn dromen en hou me recht aan mijn prachtig gezinnetje en deze quotes:
 

Knuffel,
Lotje


1 opmerking:

  1. Welkom in Beveren! Fijn dat we nu "buren" zijn :-)
    En jij naait meer in zo'n drukke fase dan ik, tijdens mijn vakantie!

    En hihi, die quote, die herken ik precies :-D

    BeantwoordenVerwijderen